BIST 9.711
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.421,27
MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler’de büyük kavga! İzleyenler sosyal medyayı kırdı geçirdi!

Ufak Tefek Cinayetler 32. sezon final bölümüyle adeta olay yarattı. Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde kimin öldüğü ile ilgili heyecan doruğa çıktı. Özellikle kavga sahneleri geceye damga vurdu.

Star TV’de dün akşam 32. bölümüyle sezon finali yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde müthiş bir kavga sahnesi yaşandı. Arzu ve Burcu’nun kozlarını paylaştığı sahneye sosyal medyadan övgüler yağdı!

Parti sırasında banyoda kavgaya tutuşan Burcu ve Arzu kozlarını paylaştı. Kimsenin beklemediği bir çeviklikle Burcu’yla saç saça baş başa kavga eden Arzu’nun onu pert ettiği anlarda izleyenler adeta ekrana kilitlendi!

Parti devam ederken banyoda yaşananlar, müzik eşliğinde ağır çekimlerle ekrana getirildi. İki kadının topuklu ayakkabıları ve şık kıyafetler içindeki kavgası, dizinin en çok dikkat çeken sahnelerinden biriydi!

Tülin Özen ve Duygu Sarışın’ın oynadıkları Arzu ve Burcu’nun kavgalarına, diziyi izleyenlerden yorum yağdı! İki oyuncunun başarılı performansıyla adeta tavan yapan heyecanlı sahnelerde Arzu, kocasını elinden alan ve yaşanan tüm gelişmelere karşın hala durmayan Burcu’dan fena bir intikam aldı. Sahnenin sonunda Burcu’yu küvete dayayan Arzu, onu bayıltıp etkisiz hale getirdi.

Sitene Ekle