BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.478,93
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler Tunç öğretmen Cihan Yenici kimdir sevgilisi var mı?

Ufak Tefek Cinayetler'de Tunç öğretmen Cihan Yenici kimdir aslen nereli kaç yaşında? Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümünde ön plana çıkan Cihan Yenici'nin sevgilisi var mı? Cihan Yenici'nin özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de yayınlanan hem oyuncu kadrosuyla hem de senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Pelin ve Tunç öğretmenin yakınlaşması damga vurdu. Yeni bölüm fragmanından sonra Tunç öğretmene hayat veren Cihan Yenici merak edilmeye başlandı. Gelin hep birlikte Cihan Yenici'ye bakalım.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 4. bölümde Tunç öğretmen karakteri ile diziye dahil olan Cihan Yenici, gerçek hayatta da müzik yapan ve söz yazan biri. 1983 doğumlu oyuncu, İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü’nde bir süre eğitim görmüş. Lise yıllarından itibaren gitar çalan ve üniversite yıllarında Hijack adlı müzik grubunu kuran Cihan Yenici, barlarda sahne almış. Televizyonda bilinir olmaya başlaması Kavak Yelleri dizisinde oynamasıyla başlıyor. Koray karakteriyle izleyicinin ilgisini çeken oyuncunun daha önce rol aldığı başka diziler de var. 2003 yılında “Lise Defteri”, 2004 yılında “Bir Dilim Aşk”ta rol aldı.

2016 yılında Kördüğüm dizisiyle uzun süreli olarak bir dizide yine gördüğümüz Cihan Yenici, 2015 yılında da Kaçak Gelinler dizisinde oynamış. Mütevazı bir oyuncu olan Cihan Yenici için müzik oldukça önemli. Yaklaşık 15 yıldır reklam filmlerinde ve dizilerde oyunculuk yaptığı halde özel hayatıyla gözler önünde değil. Uzun boyuyla da dikkatleri üzerine çeken Cihan Yenici'nin instagram hesabında binlerce takipçisi bulunuyor.

CİHAN YENİCİ'NİN SEVGİLİSİ VAR MI? Yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çeken Cihan Yenici'nin sevgilisi var mı sorusu hayranları tarafından soruluyor. İnstagram hesabına baktığımız zaman Cihan Yenici'nin hayatında biri olmadığını görüyoruz.

Ufak Tefek Cinayetler Pelin'in aşkı Cihan Yenici kimdir