BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,50
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde çalan müzik 'Güz'

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 19. bölümüne Güz şarkısı damga vurdu. Herkes Ufak Tefek Cinayetler 19. bölümde çalan şarkı kimin sorusunun cevabını arıyor. Fazıl Say'ın bestesini yaptığı Güz şarkısına dair merak edilen her şey haberimizde..

Abone ol

Star TV'nin 6 Mart Salı akşamı ekrana gelen 19. bölümüne Fazıl Say’ın “Güz Şarkıları” albümünden Güvenç Dağüstün ve Ece Dağıstan‘ın seslendirdiği “Güz” şarkısı damga vurdu. Nazım Hikmet'in şiirinden bestelenen şarkı herkes tarafından çok beğenildi. İşte Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüme damga vuran Güz şarkısı...

Nâzım Hikmet, Can Yücel, Cemal Süreya, Ece Ayhan, Behçet Aysan, Ahmed Arif, Attila İlhan gibi ünlü şairlerin, Fazıl Say tarafından bestelenen şiirleri “Güz Şarkıları” adlı albümle önceki günlerde raflardaki yerini aldı. Opera sanatçısı Güvenç Dağüstün’ün solist olarak yer aldığı albümün piyano partisini ise Ece Dağıstan çaldı. 

Albümün en beğenilen parçalarından birisi olan Güz, önceki akşam 19. bölümüyle ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinde çaldı. Nazım Hikmet'in şiirinden bestelenen şarkının sözleri ise şöyle;

Günler gitgide kısalıyor, Yağmurlar başlamak üzere, Kapım ardına kadar açık bekledi seni, Niye böyle geç kaldın?

Soframda yeşil biber tuz ekmek,Testimde sana sakladığım şarabı, İçtim yarıya kadar bir başıma, Seni bekleyerek, Niye böyle geç kaldın?

Fakat işte ballı meyveler, Dallarında olgun diri duruyor, Koparılmadan düşeceklerdi toprağa, Biraz daha gecikseydin eğer…”