BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
HABER /  MAGAZİN

Ufak Tefek Cinayetler Nilay Aslıhan Kapanşahin kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler'de Nilay karakterine hayat veren Aslıhan Kapanşahin kimdir aslen nereli kaç yaşında? Nilay karakterine verdiği hayatla öne çıkan Aslıhan Kapanşahin'in sevgilisi var mı instagram fotoğraflarında neler var? Aslıhan Kapanşahin ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi hem senaryosuyla hem de oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Birçok genç yeteneğin de bulunduğu Ufak Tefek Cinayetler'de Nilay karakterine hayat veren Aslıhan Kapanşahin'in üstün performansı dikkatleri üzerine çekti. Aslıhan Kapanşahin'in özel hayatı ve biyografisine gelin yakından bakalım.

2 Kasım 2000 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Aslıhan Kapanşahin henüz 17 yaşında. Lise öğrenimine devam eden Aslıhan Kapanşahin, daha önce de Star Tv'de yayınlanan Paramparça dizisinde yer aldı. Üstün performansıyla dikkatleri üzerine çeken Aslıhan Kapanşahin, genç yetenekler arasında yer alıyor. Sosyal medyayı da sık kullanan Aslıhan Kapanşahin dizilerden fotoğraflar da paylaşmayı ihmal etmiyor. 

ASLIHAN KAPANŞAHİN'İN SEVGİLİSİ VAR MI? İnstagram hesabına baktığımız zaman Aslıhan Kapanşahin hayatıyla ilgili fotoğraflar paylaşmaktan çekinmiyor. Hem okula giden hem de çekimlere giden Aslıhan Kapanşahin'in şu an sevgilisi yok. Aynı zamanda tiyatro da yapan Aslıhan Şahin, dizide annesi rolüne hayat veren Tülin Şahin'inle de fotoğraflarını sık sık paylaşıyor.