BIST 9.699
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,19
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor herkes bu evi konuşuyor

Ufak Tefek Cinayetler 14 Kasım 2017 Salı günü 4.yeni bölümüye ekrana gelecek. Hem senaryosuyla hem oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor? Herkesin merak ettiği o villalar nerede? Ufak Tefek Cinayetler ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de başlayan ve reytinglere baktığımız zaman oldukça izlendiğini gördüğümüz Ufak Tefek Cinayetler lüks yaşantısıyla dikkat çekiyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler nereden çekiliyor?

Star TV'nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler senaryosu kadar çekimleriyle de konuşuluyor. Peki ama başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ'un yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor?

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı, Ufak Tefek Cinayetler'in çekimleri İstanbul'un çeşitli mekanlarında gerçekleşiyor. Amerikan dizilerindeki lüksü aratmayan, doğayla iç içe bahçeli ve havuzlu evler ise Kemer Country ve Zekariyaköy'de yer alıyor. Dizinin birçok bölümü buralarda çekiliyor.