BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.414,48
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler Edip Selim Bayraktar kimdir doğum yerine bakın

Star Tv'nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler salı günü yayın hayatına başladı. Birinci bölümüyle büyük ilgi çeken Ufak Tefek Cinayetler'de Edip karakterine hayat veren Selim Bayraktar merak ediliyor. Peki Selim Bayraktar kimdir nereli eşi kim?

Abone ol

Ufak Tefek Cinayetler birinci bölümüyle ilgiyi topladı. Mrerakla beklenen Ufak Tefek Cinayetler 2.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Edip karakterine hayat veren bütün sırları bilen Selim Bayraktar merak ediliyor. Selim Bayraktar özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Selim Bayraktar, 17 Haziran 1975 tarihinde Irak, Kerkük'de doğdu. Bir petrol şirketinde çalışmak için Irak'a giden Köyceğiz'li bir baba ile Kerkük'lü Türkmen annenin oğlu. İlkokulu Kerkük'de okudu. Okuduğu okulu ziyaret eden Saddam Hüseyin tarafından Cumhuriyet Muhafızı askerleri olması için Selim'i de seçince; olmamak için kurşuna dizilmeyi göze alarak ailesiyle Türkiye'ye kaçtı. 12 yaşındayken 17 ağustos 1987 tarihinde Türkiye'ye geldi. Dört yıl Eskişehir'de yaşadı. Ortaokulu Eskişehir'de tamamladı. Sonra Eskişehir soğuk geldiğinden daha sıcak bir yer olan Antalya'ya taşındılar. Lise eğitimini Antalya' da tamamladı. Lisede okurken Tiyatro atölyesinde kurslara katıldı. Sonra Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı ve 2000 yılında mezun olduktan sonra Antalya'da yaşamaya başladı.

Mezun olduğunda hemen ataması yapılamadığından bir yıl "Paris Sirki" adlı sirkte palyaço olarak çalıştı. Yurtdışı turnelerinde bulundu. Balkanski kardeşlerle sirk akrobasisi ve illüzyon çalışmaları yaptı ve birçok turnede bulundu. Askerlik vakti gelince sirkten ayrılıp askerliğini yaptı.

Sonra Devlet Tiyatrosu sınav açtı, girdi ve Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. 2007 yılında Diyarbakır Devlet tiyatrosundan Antalya Devlet Tiyatrosuna atandı.

2005 YILINDA EVLENDİ

Selim Bayraktar, 2005 yılından beri Devlet Senfoni Orkestrası'nda müzisyen Bihter hanım ile evlidir ve Antalya'da Comport Palace Rezidans'ta aldığı dairesinde yaşıyor.