BIST 9.551
DOLAR 32,51
EURO 34,83
ALTIN 2.488,87
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 9.bölüm fragmanı Merve Serhan'ın peşinde

Ufak Tefek Cinayetler 9.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 19 Aralık 2017 Salı günü ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler 9.bölümde neler olacak? Ufak Tefek Cinayetler 9.yeni bolum fragmani ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de yayın hayatına başladığı günden itibaren ilgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Serhan ve Oya'nın gittikçe yakınlaşması ortalığı karıştırırken herkes yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Ufak Tefek Cinayetler 9.bölüm fragmanı yayınlandı.

Hem senaryosuyla hem de oyuncu kadrosuyla büyük ilgi gören Ufak Tefek Cinayetler'de yine nefesler tutuldu. Aksiyonun ve dramın eksik olmadığı Ufak Tefek Cinayetler reytinglerde de iyi sonuçlar elde ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile reyting mücadelesi veren Ufak Tefek Cinayetler AB sıralamasında birinciliği elde etti. Peki yoğun ilgiyle takip edilen Ufak Tefek Cinayetler 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelin hep birlikte Ufak Tefek Cinayetler 9.yeni bölüm fragmanına bakalım.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 9.BÖLÜM FRAGMANI