BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.414,48
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 7.yeni bölüm fragmanı Oya ile Serhan ifşa oluyor

Ufak Tefek Cinayetler 7.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 5 Aralık 2017 Salı günü ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler 7.yeni bölümde neler olacak? Son bölümü ilgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler 7.yeni bolum fragmani izle detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de salı günleri ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Yayılandığı günden itibaren reytinglerde iyi sonuçlar elde eden Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde neler yaşanacak? Gelin hep birlikte bakalım.

Hem senaryosuyla hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde yine nefesler tutulacak. Yeni bölümde Serhan ile Oya'nın gittikçe yakınlaşması damga vuracak. Bundan şüphelenen Merve Pelin'e derdini anlatıyor. Peki Serhan ile Oya yakalanacak mı?

UFAK TEFEK CİNAYETLER 7.YENİ BÖLÜM FRAGMANI Ufak Tefek Cinayetler 7.yeni bölüm fragmanı büyük ilgi gördü. Oya ne olursa olsun Serhan'dan kaçmaya kararlıdır. Serhan ise evli olmasına rağmen Oya'ya aşık olmuştur.