BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Oya hamile

Star TV'nin izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 28.son bölüm şoke etti. Oya Serhan'dan hamile. Peki şimdi ne olacak? Oya ve Merve barışacak mı? Ufak Tefek Cinayetler 28.son bölüm ardından Ufak Tefek Cinayetler 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Ufak Tefek Cinayetler 28.son bölümü ile yine izleyiciyi ekran başına kilitledi. Oya, Serhan'dan hamile. Serhan ile Merve gerçekten barışacak mı? Şimdi neler olacak? Ufak Tefek Cinayetler 28.son bölüm ardından Ufak Tefek Cinayetler 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin önce Ufak Tefek Cinayetler 28.son bölüm özetine bakalım hemen ardından Ufak Tefek Cinayetler 29.yeni bölüm fragmanını izleyelim. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümleriyle her salı Star'da.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 28.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Merve bir kâbusa uyanıyor. Bir yanda Oya’nın öldüğü haberi. Diğer yanda Oya için aşk acısı çeken Serhan. Bakalım, Merve bu kâbusun içinden çıkabilecek mi yoksa her şey daha kötüleşip bir karabasana mı dönüşecek? Oya’nın dünyası aldığı bir haberle aydınlanıyor ama onun önce karanlıkla hesabını kapatması lazım.

Oya artık duracak gibi değil. Dinamitleri patlata patlata gidiyor. Kocaman bir intikam yürüyüşü başladı. Ve cinayete doğru gidiliyor artık.... Yeni gelen bilgiler ışığında, Başkomiser Kemal ise şu soruyu sorarken buluyor kendini: Ya asıl suçlu, en az şüphelendiğimiz kişiyse?

UFAK TEFEK CİNAYETLER 29.YENİ BÖLÜM İLK SAHNE