BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüme damga vuran Güz şarkısı

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in önceki gün ekrana gelen 19. bölümüne Fazıl Say’ın 'Güz Şarkıları' albümünden Güvenç Dağüstün ve Ece Dağıstan‘ın seslendirdiği 'Güz”'şarkısı damga vurdu.

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in önceki gün ekrana gelen 19. bölümüne Fazıl Say’ın “Güz Şarkıları” albümünden Güvenç Dağüstün ve Ece Dağıstan‘ın seslendirdiği “Güz” şarkısı damga vurdu. Nazım Hikmet'in şiirinden bestelenen şarkının sözleri ise şöyle;

Günler gitgide kısalıyor,Yağmurlar başlamak üzere,Kapım ardına kadar açık bekledi seni,Niye böyle geç kaldın?

Soframda yeşil biber tuz ekmek,Testimde sana sakladığım şarabı,İçtim yarıya kadar bir başıma,Seni bekleyerek,Niye böyle geç kaldın?

Fakat işte ballı meyveler,Dallarında olgun diri duruyor,Koparılmadan düşeceklerdi toprağa,Biraz daha gecikseydin eğer…”

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle