BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.507,75
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 18.yeni bölümde neler olacak Burcu Oya karşısında çaresiz

Star TV ekranlarında her salı saat 20.00'de izleyiciyi ekrana bağlayan Ufak Tefek Cinayetler 18.yeni bölüm ile yine heyecan yaratacak. Burcu hamile değil ve Oya'nın eline büyük bir koz geçiyor. Ufak Tefek Cinayetler 18.yeni bölümde neler olacak? Ufak Tefek Cinayetler 19.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Arzu, Pelin, Oya ve Merve adlı dört kadının hikayesini anlatan Star TV'nin salı akşamındaki kozu Ufak Tefek Cinayetler bu akşam 18.yeni bölümü ile saat 20.00'de izleyici ile buluşacak. Ufak Tefek Cinayetler'in her bölümü izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. İnişli çıkışlı ilerleyen Ufak Tefek Cinayetler bu hafta seyredenlere ne gibi sürprizler yapacak? Bu hafta Mehmet'i Arzu'dan ayıran Burcu fena yakalanacak. STAR  TV'de yayınlanan ve izleyiciyi her hafta ekran başına çeken Ufak Tefek Cinayetler'in 18.yeni bölümünde neler olacak? Gelin Ufak Tefek Cinayetler 18.yeni bölümde neler olacak bir bakalım. Ufak Tefek Cinayetler 18.yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'de FOX'ta!

UFAK TEFEK CİNAYETLER 19.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK; Oya, arkadaşına satın alması için Sarmaşık'ta ev gezdirirken büyük bir sürpriz ile karşılaşır. Merve ve Burcu işe koyulmuştur bile. Evin bir diğer talibi Burcu'dur ve Merve'den korkan emlakçı evi Burcu'ya verecektir. Ta ki o ana kadar. Evin önündeki Merve Oya atışması, Oya'nın arkadaşını büyük şaşkınlığa uğratacaktır.

Öte yandan Arzu, kendisini aldatan eski eşi Mehmet ve sevgilisi Burcu'nun kendi yakınına taşınmayacağını düşünmektedir. Ama Burcu o kadar insaflı değildir. Son dönemde Mehmet'in de ilgisini kaybettiğinin farkında olan Burcu, hamilelik yalanını uydurur hem de Merve desteğiyle. Merve ve Burcu'nun stratejik yakınlaşması ise Arzu'yu rahatsız edecektir... Ufak Tefek Cinayetler salı akşamı saat 20.00'de Star TV'de...