BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,52
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölüm 2.fragmanı Pelin Oya'dan Merve yapacak!

Yayınlandığı günden bu yana en çok konuşulan dizilerden biri olan Ufak Tefek Cİnayetler 17.yeni bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Pelin artık Oya'nın müttefiki. Mehmet ise Burcu'yu bırakıp Arzu'ya dönmenin planlarını yapıyor. Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölümde neler olacak? Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölüm 2.fragmanı haberimizde.

Abone ol

Gerçekten böyle hayatlar yaşanıyor mudur? Bilemiyoruz ama herhangi birimizin karşısına bir Merve çıkarsa ne yaparız düşünmek gerek... Yayınlandığı günden bu yana en çok konuşulan dizilerden biri olan Ufak Tefek Cinayetler'de işler gitgide arapsaçına dönecek gibi. Kimseyle aslında dost olmayan ama çıkarları uğruna dostmuş gibi görünen Pelin, kazanı karıştırıyor. Öte yandan Oya ile Serhan arasında ateş bacayı iyice sardı. Mehmet ise Burcu'dan ayrılı eski eşi Arzu'ya dönmenin planları içerisinde. Peki Oya ile Taylan ne konuşuyor? Merve'nin sıradaki hamlesi ne? Tüm bunlar kafalarımıza kurcalarken Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölüm 2.fragmanı yayınlandı. İzleyiciler günlerden 'Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölüm fragmanı' ve 'Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm' fragmanını arıyordu. Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölümde neler olacak? Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölüm 2.fragmanı haberimizde... Ufak Tefek Cinayetler ise 20 Şubat akşamı saat 20.00'de Star TV'de...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 17.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

İki değişik tür kadın, iki farklı hareket planı... Merve'nin Serhan'ı farklı, Oya'nınki farklı. Peki kim ona iyi geliyor? Serhan'ın kimi istediği belli ama Oya'nın düşmanı büyük! Savaşması lazım. Üstelik bu defa ciddi bir müttefiki var Oya'nın; Pelin!

Pelin, Merve'yi yok etmek için Serhan-Oya aşkına el atıyor! Olacak bu iş ve Merve bitecek! Bakalım ne hin planlar kuruyor Pelin...Bu arada Mehmet; Arzu ve Burcu arasında... Genç sevgilisinden kurtulup ailesine geri dönmek istiyor. Burcu'nun efsane hamlesine hazır olun!! Merve'den de dev bir plan geliyor bu bölüm. Hayran olmamak elde değil, Merve bu!

UFAK TEFEK CİNAYETLER 17.YENİ BÖLÜM 2.FRAGMANI;