BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 16. yeni bölüm fragmanı! İpler tamamen kopuyor!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 16. yeni bölümüyle 13 Şubat 2018 Salı akşamı Star'da olacak. Ufak Tefek Cinayetler'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 15.son bölümü yayınlandı. İzleyciler Ufak Tefek Cinayetler 16.yeni bölüm fragmanı arıyor. Ufak Tefek Cinayetler 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı.

Ufak Tefek Cinayetler, yayınlanan son bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Yayınladığı her salı günü reytingleri alt üst eden, ekranın en farklı yapımlarından olan dizi 15.son bölümü ile yine kalitesinden taviz vermedi. Sarmaşık'ya çıkan yangın ardından yaşananlar ve Oya Serhan ilişkisi bir yana Merve ve Edip'in yakın sahneleri çok konuşulacak. Şimdi de izleyiciler 'Ufak Tefek Cinayetler 16.yeni bölüm fragmanı' ve 'Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanını' arıyor. Haberimizde 16.yeni bölüm fragmanını paylaşacağız. Ama önce gelin Ufak Tefek Cinayetler 15.son bölümde neler yaşanmış bir göz atalım.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 15.SON BÖLÜMDE NELER OLDU; Merve, evliliğinin peşinde, Mehmet Arzu'nun, Burcu kendi gündemlerinin peşindeyken, Oya ve Serhan nihayet mutlularken birden korkunç bir şey oluyor. Menfaat oyunları, Ufak Tefek Cinayetler işlenirken aniden hayat duruyor! Çünkü şu an herkes için can güvenliği sorunu var. Herkesin "ölüm var" gerçeğini buz gibi yaşadığı bir ana geliyoruz. Sarmaşık ahalisi belki de hayatlarının en zor gününü geçirecek. Çocukların okulunda çıkan yangın herkesin yüreğini ağzına getiriyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI; Dizi biter bitmez meraklı izleyicilerin internet üzerinde ilk aradığı şey Ufak Tefek Cinayetler 16.bölüm fragmanı oldu. Yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak ilk sahne geldi.İşte Ufak Tefek Cinayetler 16.bölüm ilk sahne

Sitene Ekle