BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,18
ALTIN 2.247,37
MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 13.bölüm Oya ve Edip yok artık dedirtti

Ufak Tefek Cinayetler yayınlanan son bölümüyle herkesi şoke etti. Dün yani 23 Ocak tarihinde 13.bölümüyle ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler'de Serhan ve Oya'nın birbirine hayır demesi damga vurdu.

Star Tv'de salı günleri ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler 13.bölüm izleyenlerin nefeslerini kesti. Sakin başlayan dizi adeta yeni bölüme mesaj vererek son anda heyecan kattı. Oya ve Edip'in yemeğe çağırıp 1996 yılında yaşanmış olayı anlatması herkesi şoke etti. Gelin hep birlikte Ufak Tefek Cinayetler son bölüm neler oldu hep birlikte bakalım.

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde Serhan gittikçe Oya'ya aşık oldu. Hapishaneden çıktıktan sonra hayatında birçok şeyi değiştirmeye planlı olan Serhan, Oya'ya bir teklif yaptı. Herkes Oya'nın teklifi kabul edeceğini düşürken Serhan büyük bir şok yaşadı. Oya tarafından reddedilen Serhan yeniden evine döndü. Sadece Oya - Serhan cephesinde değil Arzu ve Mehmet cephesinde de yeni gelişmeler yaşandı. Boşanan çiftin yakınlaşması geceye damga vurdu. Her şey sakin ilerliyor gibi gözükse de Oya ve Edip'in yaptığı plan damga vurdu. Diğer kadınları yemeğe çağıran Oya ve Edip adeta intikam yeminini etti.

Sitene Ekle