BIST 9.450
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.495,37
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 13.bölüm fragmanı Merve'nin planına bakın yok artık!

Ufak Tefek Cinayetler 13.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 23 Ocak 2018 Salı günü ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde nefesler tutulacak. İntikam almak için geri dönen Merve, Pelin'in peşine düşecek. Yayınlanan son bölümü ilgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de yayınlandığı günden itibaren merak konusu uyandıran ve sosyal medyanın gündemine oturan Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı çıktı. İşlerin iyice kızışacağı Ufak Tefek Cinayetler 13.yeni bölümde Merve ve Pelin arasında ipler geriliyor. Aynı zamanda Oya'da intikam yemini geliyor. Gelin hep birlikte Ufak Tefek Cinayetler 13.bölüm fragmanına bakalım.

Hem oyuncu kadrosu hem de senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı tahtından eden Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Serhan'ın suçsuz olması adeta Merve'ye güç kazandırdı. Sarmaşık'a geri dönen Merve, Pelin'in evine giderek onu tehdit etti. Aynı zamanda Pelin de geri durmayarak Merve'ye ne yapacağını sordu. İşte o zaman devreye Merve'nin planı girdi ve Tunç öğretmeni oyuna soktu. Heyecanlı dakikaların yaşandığı Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

REYTİNGLERDE NE YAPTI? 16 Ocak'ta ekrana gelen bölümde Ufak Tefek Cinayetler AB sıralamasında birinciliğe yükseldi. TOTAL sıralamada ise gecenin birincisi Kadın oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünün yayınlanmaması reytingleri etkiledi.