BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 13. bölüm 2. fragman yayınlandı Merve harekete geçiyor

Ufak Tefek Cinayetler 13.yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 23 Ocak 2018 Salı günü ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde nefesler tutulacak. İntikam almak için geri dönen Merve, Pelin'in peşine düşecek. Yayınlanan son bölümü ilgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran ve sosyal medyanın gündemine oturan Ufak Tefek Cinayetler'in 13. yeni bölüm 2. fragmanı çıktı. İşlerin iyice kızışacağı Ufak Tefek Cinayetler 13. yeni bölümde Merve ve Pelin arasında ipler geriliyor. Aynı zamanda Oya'da intikam yemini geliyor. Gelin hep birlikte Ufak Tefek Cinayetler 13.bölüm 2. fragmanına bakalım.

Serhan'ın tutuklanması ile zor bir dönemden geçen Merve için işler değişiyor ve Merve, adeta eski haline dönüyor.

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı gösteriyor ki Merve, Pelin'den evi geri almak için harekete geçecek ve Pelin'e açıkça tehdit edecek.

Merve, sadece Pelin'i onun bir açığını bulmakla tehdit etmekle kalmayacak. Arzu'ya da hiçbir hesabın açık kalmayacağını söyleyecek. Arzu her ne kadar buna elinden geleni ardına koyma dese de buna pişman olabilir.

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde Pelin, Merve'nin tahtına oturmasını görkemli bir partiyle kutladı. Oya ve Arzu doğru bulmadıkları için partiye katılmadı. Burcu ve Mehmet ise geceye birlikte katıldı.Hapishaneden çıkan ve ev hapsi cezası devam eden Serhan, kızına kavuştu. Ancak Merve sabahın ilk ışıklarıyla

beraber kızını ve eşyalarını alıp evi terk etti. Oya, Serhan'ı içine düştüğü bu durumdan kurtarmaya kararlıydı ve bunun için araştırmalar yapmaya başladı. Merve, şirketi batıranın abisi Rıza olduğunu biliyordu. Bu yüzden onun yanına gitti ve sonunda Rıza'ya gerçekleri itiraf ettirmeyi başardı.

Pelin'in, Sarmaşık'ta güç elde etme telaşı Taylan ile arasının bozulmasına neden oldu.Merve'nin başından beri yaptığı plan başarılı oldu ve Rıza tutuklandı. Oya da şirketteki sızıntıya sebep olan diğer ismi tutuklatmayı başlardı.

Serhan Aksak özgür kaldı. Oya Serhan'a kavuşacağını sanıyordu ancak Merve geri döndü.

REYTİNGLERDE NE YAPTI? 16 Ocak'ta ekrana gelen bölümde Ufak Tefek Cinayetler AB sıralamasında birinciliğe yükseldi. TOTAL sıralamada ise gecenin birincisi Kadın oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünün yayınlanmaması reytingleri etkiledi.