BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 10.yeni bölüm fragmanı Edip ve Oya ifşa olacak mı?

Ufak Tefek Cinayetler 10.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 26 Aralık 2017 Salı günü ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler 10.yeni bölümde neler olacak? Ufak Tefek Cinayetler 10.yeni bolum fragmani ve tum detaylar internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'nin salı günü ilgiyle izlenen ve Eşkıya Dünyayı Hükümdar Olmaz'ı tahtından eden Ufak Tefek Cinayetler yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Herkesin merakla takip ettiği Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Hem senaryosuyla hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Ufak Tefek Cinayetler yayınlanan son bölümüyle yine nefesler kesti. Sevgililik oyununun oynandığı Ufak Tefek Cinayetler'de Serhan'ın Oya'ya inanmaması geceye damga vurdu. Edip ile Arzu'nun sevgililik oyunu Serhan'ı iyice gerdi. Serhan Arzu'ya bu oyuna bir son vermesini söyleyecek ama Arzu bunun onu neden ilgilendirdiğini sorguladı. Serhan'ın cevabı ise merak uyandıran sahneler arasındaydı. Oya ve Edip'in aynı zamanda hesaplaşması da geceye damga vurdu.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 10.YENİ BÖLÜM FRAGMANI