BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,71
GÜNCEL

Ucuzluk için birbirlerini ezdiler!

AYDIN'daki mağaza açılışı büyük bir kaosa sebep oldu. Hediye halı kampanyasından yararlanmak isteyenler izdihama sebep oldu.

Aydın’ın Efeler ilçesi Muğla karayolu üzerinde faaliyetlerine başlayan ev eşyaları mağazasının açılışında izdiham yaşandı.


Aydın'daki mağaza açılışında yapılan kampanya nedeniyle sabahın erken saatlerinde mağaza önünde toplanan kalabalık, kapıların açılmasıyla ürünlere hücum etti. Halı ve avizelerden kapabilmek için bir biriyle yarışan vatandaşlar zaman zaman ürünler için tartıştı.


İlk 50 kişiden biri olabilmek için...


Mağaza kapılarını açmasıyla işyeri önünde bekleyen müşteriler içeriye akın etti. Açılışa özel ilk 50 kişiye 4 metrekare halı hediye edilmesi dolayısıyla müşteriler mağazaya giren ilk 50 kişi olabilmek için bir biriyle yarıştı. İzdiham yaşana kapıdan bir birini ezmek pahasına geçebilen 50 kişi, 4 metrekarelik halıların sahibi oldu.


Birbirlerini ezdiler!


50 halının hediye edilmesinin ardından müşteriler, bu sefer diğer kampanya halıları için yarıştılar. Çoğunluğu bayan olan müşteriler kampanya fiyatlarından yararlanıp beğendikleri halıların sahibi olabilmek için zaman zaman tartışmalarda yaşadı.

Sitene Ekle
Etiketler