BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,66
HABER /  GÜNCEL

Ucuz tatilde son fırsat!

Yerli turiste uygun fiyatlı tatil olanağı sağlayan rezervasyon uygulaması için geç kalmadan başvurun...

Abone ol

Yerli turiste uygun fiyatlı tatil olanağı sağladığı ileri sürülen "erken rezervasyon" uygulaması, 1 Mayısta sona erecek.
     
Tatil planı yapanlara "son dakikaya kalmayın" çağrısı yapan seyahat acentelerinin yetkilileri, tatilini nerede, hangi tarihlerde yapacağına karar verip erken rezervasyon yaptıranların, yüzde 40’lara varan indirim ve taksit olanaklarından yararlanacağını bildirdiler.

Erken rezervasyon yaptıranların, yabancı turistlere sağlanan "fiyatta indirim" ve "taksitlendirme" gibi olanaklardan yararlanabileceğini belirten acente yetkilileri, yerli turistin bu sayede, dilediği yerde ve seçtiği otelde tatilini geçirebileceğini, son dakikada verilen tatil kararlarında olduğu gibi "yer kalmadı" yanıtıyla da karşılaşmayacağını ifade ettiler.
     
SEZON AÇILINCA İNDİRİMLER KALKACAK
ETS Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, erken rezervasyon yaptıran yerli turiste 12 aya kadar taksit, yüzde 25’ye varan oranlarda indirim fırsatları sunduklarını bildirdi.
     
Sezonun açılmasıyla birlikte 1 Mayıstan itibaren hem acentelerin indirimleri kaldıracağını hem de doluluk yakalayan otellerin yeni fiyatlarını açıklayacağını kaydeden Ersoy, erken rezervasyon yaptıran tüketicinin yüzde 35-40 oranında fiyat avantajı sağlayacağını söyledi.