BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,96

Ucuz ama gösterişli otomobiller

Ucuz ama gösterişli otomobiller

Otomobil ve gayrimenkuller, statü sembolleri arasındadır. Kendi serisinin en son modeli ve en büyüğü olmamasına rağmen, oldukça şık görünen 10 araba karşınızda...

Ucuz ama gösterişli otomobiller

2003 Nissan Murano Ortalama 6.000 Dolar Nissan markalı Murano, sofistike ve şık bir modeldir. Büyük SUV, V6 motora sahiptir. Aynı zamanda Murano, aerodinamik spor bir arabadır. Beş yıldızlı çarpışma testlerinden geçmeyi başarmıştır. Dört yıldızlı rollover test puanları ile en güvenilir arabalardan biridir. Murano; güvenli, dayanıklı, yüksek sınıf sürüşlüdür. Ne yazık ki, bu modelin Türkiye satışı bulunmamaktadır.

Ucuz ama gösterişli otomobiller

2010 Kia Soul Ortalama 10.000 Dolar Soul’un, beklentilerinizden daha fazlasını karşılayacağına eminim. Koltuklar katlandığında oldukça büyük bir alan elde edebilirsiniz. Ayrıca Soul’un farklı bir müzik sistemi vardır. 6 hoparlörlü ses sistemi, USB iPod bağlantısı üzerinden istediğiniz sesi dışarı vermenize yardımcı olur. Türkiye fiyatlarının da benzeri arabalara göre 30 bin lira civarında olduğunu söyleyebiliriz

Ucuz ama gösterişli otomobiller

2012 Ford Fiesta Ortalama 10.000 Dolar Fiesta sürücüler için tam donanımlı, küçük bir modeldir. Ford Fiesta’ya eklenen 1.6 litrelik dört silindirli motor, satışını büyük miktarda etkilemiştir. Tabi satışında sadece bu özellik etkili olmamıştır. Ford’un Sync ses etkinleştirme sistemi başka bir teknolojik özelliğidir. Türkiye’nin de sevilen arabalarından birisidir ve 2012 modelinin piyasası için 30 bin lira ortalamasını verebiliriz.

Ucuz ama gösterişli otomobiller

2009 Mitsubishi Lancer Ortalama 10.000 Dolar 2009 model Lancer, dört silindirli motor ve beş ileri manuel şanzımana sahiptir. Bu araba oldukça konforludur ve sizi zengin gösterecektir. Türkiye’de 45 bin lira ortalama bir fiyata sahiptir.