BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.308,86

Üçüncü kattan böyle atladı

Üçüncü kattan böyle atladı

Mardin'in midyat ilçesi’nde, ayaklarından biri protez olan babasına rapor almak için devlet hastanesi’ne giden ve heyetin rapor vermemesi üzerine 3 katlı hastanenin çatısına çıkan 15 yaşındaki d.a., herkesin şaşkın bakışları arasında aşağı atladı. hastanede görevli temizlik personelinin açtığı...

Üçüncü kattan böyle atladı

MArdin'in Midyat İlçesi’nde, ayaklarından biri protez olan babasına rapor almak için Devlet Hastanesi’ne giden ve heyetin rapor vermemesi üzerine 3 katlı hastanenin çatısına çıkan 15 yaşındaki D.A., herkesin şaşkın bakışları arasında aşağı atladı. Hastanede görevli temizlik personelinin açtığı battaniyenin üzerine düşen genç kız, tedavi altına alındı.

Üçüncü kattan böyle atladı

Midyat’ta yaşayan ayaklarından biri protez olan 55 yaşındaki Ramazan Aslan, bugün kızı D.A. eşliğinde Midyat Devlet Hastanesi’ne gitti. Yüzde 46 iş göremez raporu olan Aslan, tekerlekli sandalye almak için gerekli olan üçlü heyet raporu başvurusu yaptı. Ancak yapılan kontrollerden sonra mevcut sağlık durumu ve yürüyebilecek durumda olduğu belirtilerek, heyet raporu talebi reddedildi.

Üçüncü kattan böyle atladı

HASTANE ÇATISINA ÇIKTI

Bu duruma sinirlenen D.A., 3 katlı hastanenin çatısına çıktı. Genç kızı hastane çatısında gören vatandaşlar polise haber verdi.

Üçüncü kattan böyle atladı

Olay yerine gelen çok sayıda polis ve çevredeki vatandaşlar, genç kızı sakinleştirerek atlamaması için ikna etmeye çalıştı. Çatının kenarında yaklaşık 15 dakika kadar bekleyen genç kız, ikna çabalarına kayıtsız kaldı.