BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36

Üçüncü bir tür daha geliyor görenler tüm ayrıntılarıyla anlattı

Üçüncü bir tür daha geliyor görenler tüm ayrıntılarıyla anlattı

Dünyanın dört bir yanında birbirinden garip olaylar yaşanıyor ki, birer dizi film senaryosundan daha fazlası. İşte birbirinden garip yaşandığı iddia edilen UFO olayları.

Üçüncü bir tür daha geliyor görenler tüm ayrıntılarıyla anlattı

Dünyanın dört bir yanında birbirinden garip olaylar yaşanıyor ki, birer dizi film senaryosundan daha fazlası. İşte birbirinden garip yaşandığı iddia edilen UFO olayları. '3 Ocak 1979 gecesi Meagan Quezet ve 12 yaşındaki oğlu Andre, evden havlayarak sokağa koşan köpeklerinin arkasından gitti... Sokağın sonuna kadar köpeğin havlamasını takip eden anne ve oğlu, pembe bir ışığın içinde, havada süzülen büyük, metal ve yumurta şeklinde bir cisim gördüler. Araç yere yaklaşırken içinden örümcek benzeri bacaklar çıktı ve cisim sokağa iniş yaptı. Anlattıklarına göre aracın içinden insana benzeyen 6 yaratık çıktı ve etrafı incelediler. Aralarından iki tanesi Meagan ve Andre'ye doğru gelip bilinmeyen bir dilde selam vermeye çalıştı. Meagan o sırada tedirgin olup geriye doğru hareket etmeye başlayınca, tuhaf aracın mürettebatı da hızlıca uzay gemilerine binip gökyüzüne doğru uçtular. Ertesi günü olayı yetkililere ihbar eden Meagan'ı, olay yerinden araçlarıyla geçmekte olan komşuları da doğruladı.'

Üçüncü bir tür daha geliyor görenler tüm ayrıntılarıyla anlattı

21 Ağustos 1972 günü, Doris Muthwa ve 12 yaşındaki kızı bir dereden su taşırken, tarihin en tuhaf UFO olaylarından birini yaşadı. Doris önce beyaz kıyafetli, sigara içen bir adama benzeyen birini fark etti. Daha dikkatli baktığında adamın göğsünde mavi-pembe bir ışık gördü. Sonrasında duman giderek büyüdü ve adam yavaş yavaş havalanmaya başladı. Adamın neredeyse 3 metre boyunda olduğunu sonradan fark ettiklerini anlatan Doris ve kızı, daha sonra adamın gökyüzüne doğru hızla uçtuğuna tanıklık etti. Aynı bölgede bu olaydan bir hafta önce, ayın 16'sında Elias Khosa adında bir vatandaş da, 'ayaklarında küçük alevler yanan, duman çıkaran ve havalanarak gözden kaybolan bir canavar' gördüğünü yetkililere bildirmişti.

Üçüncü bir tür daha geliyor görenler tüm ayrıntılarıyla anlattı

1972 yılında, ismini açıklamak istemeyen bir kadın uzaylılar tarafından kaçırılıp üzerinde deneyler yapıldığını bildirdi. Bahsi geçen kadın bir gece uyuduğu sırada, evinin üzerinden helikopter gibi sesler çıkaran bir cisim fark etti. Kadın ne olduğunu bile anlayamadan, gözlerini sıra dışı bir odada, etrafında robota benzer canlılarla açtığını anlatıyor. Bu testler sırasında herhangi bir acı ya da ağrı duymamış, ve uzaylılarla telepatik olarak iletişim kurmuş. Kadın ayrıca onu kaçıran uzaylıların bacağının içinde bir cisim bıraktıklarını da iddia etmişti.

Üçüncü bir tür daha geliyor görenler tüm ayrıntılarıyla anlattı

12 Kasım 1972 gecesi, Rosemead kasabasının tenha yollarında aracıyla evine dönmekte olan Harold Truter, ilkokulun bahçesi üzerinde tuhaf yeşil ışıklar fark etti... Aracıyla okulun bahçe kapısına kadar giden Truter, daha sonra yürüyerek okulun bahçesine girdi. Yeşil ışıklar tenis kortlarının oradan geliyordu. Giderek yaklaşan adam, herhangi bir ses duymuyor fakat yanmış yakıt kokusu alıyordu. O yaklaştıkça yeşil ışık giderek azaldı, fakat tenis kortunun zemininde yanmış asfalt açıkça belli oluyordu. Kasaba polisi, onları hemen arayan adamın ifadesini aldı ve olay yerini inceledi. O günden sonra yetkililerden herhangi resmi bir açıklama gelmese de, gece boyunca başka vatandaşlardan da UFO ihbarları alındığı açıklandı.