BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.285,82
HABER /  MEDYA

Uçuk komplo teorisi Fehmi Koru yazdı

Fehmi Koru, olası koalisyon hükümeti hakkında çılgın bir komplo teorisini köşesine taşıdı.

Abone ol

Çözüm sürecindeki pürüzlerin giderilmesi için AK Parti'nin koalisyon hükümetini MHP ile kuracağı iddia edildi.

Fehmi Koru, "Siz bu teoriyi ciddiye almayın" başlıklı köşesinde kafaları karıştıran bir iddiaya yer verdi. Taha Kıvanç takma adıyla Habertürk'teki yazısında koalisyon senaryolarına ilişkin ezber bozan komplo teorisini okurlarına böyle duyurdu:

ÇÖZÜM SÜRECİ İÇİN AK PARTİ-MHP KOALİSYONU

"KOMPLOCUNUN hası" diyebileceğiniz bir dostum var ve ben seçim sonrasında onunla karşılaşmamak için özel bir çaba sarf etmekteydim.
Nafile bir çaba.
Önceki gün karşılaştığımızda nefeslenme arası bile vermeden son teorisini üzerime bocaladı.
Dedikleri şu:

-"Boşuna nefes tüketiyorsun. AK Parti, hükümeti MHP ile kuracak. Kürt sorununun çozumu için başlatılan sürecin son rötuşları için de buna ihtiyaç var.
1999'da nasıl Öcalan'ın ülkemize teslimi sonrasında, idam cezası, yasalardan MHP'li bir koalisyon hükümeti sayesinde çıkarıldıysa, sürecin geldiği bugünkü noktada pürüzlerin temizlenmesi de yine aynı formülle başarılacak..."

Teorisine göre, bu konuda mutabakatlar çok önceden ayarlanmış...

"Nasıl yani? Öcalan'ın hapislik durumuyla ve bölgenin yönetilme biçimiyle ilgili pürüzlerden mi söz ediyorsun, savaş ihtimali de var mı mutabakatın içinde?" sorularımı dinlemedi bile "komplocu" dostum. Yazayım mı, yazmayayım mı diye tereddüt ettim, ama yazdım işte..."