BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,18
GÜNCEL

Üçlü zirve öncesi Erdoğan Ruhani ile görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin Suriye meselesi için yapılacak Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi öncesi baş başa görüştü.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin "Suriye" meselesi için yapılacak Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi öncesi ikili görüşmesi başladı.

Erdoğan, İran Liderler Konferans Salonu'nda Ruhani'nin ev sahipliğindeki Suriye meselesi için yapılacak Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi'ne iştirak edecek. Zirve öncesi Başkan Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme basına kapalı yapıldı.

PUTİN'LE KRİTİK GÖRÜŞME: Cumhurbaşkanı Erdoğan şu sıralarda ise Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşüyor.

ERDOĞAN'DAN İLK SÖZLER: Başkan Erdoğan zirve öncesi, "Çok çok önemli birgün ve Cuma. Soçi, İstanbul ve şimdi de Tahran'da önemli görüşmeyi gerçekleştireceğiz inşallah. "ifadelerini kullandı.

HEYETTE KİMLER VAR: Başkan Erdoğan'a İran seyahatinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın da bulunduğu heyet eşlik ediyor.

Sitene Ekle