BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,09
ALTIN 2.308,07
HABER /  GÜNCEL

Uçak kazasının nedeni güneş tutulması mı?

24 Mart'ta Barselona'dan Düsseldorf'a giden uçağının Fransa'nın güneyinde düşmesinin sebebi güneş tutulması mı? Astrologlar durumu açıkladı.

Abone ol

Alman havayolları şirketi Lufthansa'ya ait GermanWings havayolu şirketinin Barselona'dan Düsseldorf'a giden uçağının Fransa'nın güneyinde düşmesi, akıllara dört gün önce gerçekleşen güneş tutulmasını ve “tutulmanın ardından felaketler gelecek” iddialarını getirdi.

Dünyanın en güvenli havayolu şirketlerinden biri olarak kabul edilen Lufthansa’ya ait uçağın düşme nedeni henüz belirlenemedi. 150 kişinin yaşamını yitirdiği 25 yaşındaki uçağın düşüş nedeninin tam olarak belirlenmesinin haftalar alacağı açıklandı.

17 Aralık 1999 Depremi’nden altı gün önce de güneş tutulması yaşanmış ve o güneş tutulmasının da felaketlere neden olacağı söylenmişti. Bilim adamları bunu bir hurafe olarak görse de son güneş tutulmasından sadece dört gün sonra böyle bir kazanın meydana gelmiş olması, ortaya felaket teorisi atan bazı astrologların elini güçlendirdi.

28490533.jpgGÜNEŞ TUTULMASININ TÜRKİYE'YE ETKİSİ

Tutulma ülkemizin beşinci evinde gerçekleşecek. Güneş ülke yönetimi, liderler ve ünlü kişilerin doğal yöneticisidir.

Beşinci ev genel olarak halkın refahı, mutluluğu, zevkleri, gençler, çocuklar, doğumlar, eğitim, turizm, sanat, sanatçılar, ünlü kişiler, sporcular, eğlence yerleri, ekonomi, spekülatif piyasalar, kalp doktorları ile ilgilidir.

ekran-resmi-2015-03-25-14.28.43.png

ÖLÜMLER OLABİLİR

Sanatçılar, ünlü kişiler arasında dikkat çekici gelişmeler olabilir, önemli sanat eserleri ortaya çıkabilir. Akrep ölüm ve dönüşümle ilgili olduğu için kayıplar da meydana gelebilir.