BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  GÜNCEL

Uçağımızın vurulduğu anın görüntüsü!

Türk savaş uçağını vuran Suriyeliler bir görüntüyü internet sitesine yüklediler. İddia şu ki bu uçağımızın vurulma anı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Türk savaş uçağının Suriye tarafından vurulması Ankara-Şam arasında ipleri gererken, internete düşen bir video olay oldu. Habertürk ve A Haber de bu videoyu haber bültenlerinde yayınladı.

Sanal alemde hızla yayılan video akşam üstü Youtube sitesine yüklendi. Görüntüler sahil kenarından çekilmiş görünüyor. 

ÇIĞLIK ATIYORLAR

Bir anda silah sesleri yükseliyor. Sahildeki insanlar ateş üzerine heyecanla bağrışıyor. Bir süre devam eden atışların ardından zafer çığlıkları atarak uçağın düşüşünü kutluyorlar. 

UÇAKSAVAR ATEŞİ İLE DÜŞÜRÜLMÜŞ

Suriye'nin Sana Haber Ajansı, askeri sözcünün açıklamasına dayandırılarak Türk uçağının düşürülmesi ile ilgili habere yer verdi.

Ajans, askeri sözcünün Türk uçağının Cuma günü öğleden önce saat 11.40 sularında Suriye bölge suları üzerindeki hava sahasının batı yönünde, alçaktan hızla uçan yabancı bir cismin göründüğünü bildirdiğini yazdı.

Habere göre sözcü, Suriye hava sistemlerinin sahilden 1 km uzaklıkta olan uçağa uçaksavarla karşı koyduğunu ve hedefe isabet ettiğini, isabet alan uçağın yanarak Lazkiye kentindeki Um el-Tuyur köyünün doğusuna kara sularımız içine, sahilden 10 km uzaklıkta denize düştüğünü açıkladı.

Görüntülerin güvenirliği konusunda çelişkili bilgiler yer alsada haber kanalları da bu şok görüntüyü yayınladı...

132.20120623031410.jpg