• İstanbul
    23°C
  • Ankara
    26°C
  • İzmir
    30°C
Üç yaşında ve Clinton kadar zeki

Üç yaşında ve Clinton kadar zeki

19 Şubat 2010 Cuma 03:32
Üç yaşında IQ'su 140 çıkan dâhi çocuk daha şimdiden en az eski ABD Başkanı Bill Clinton ve Napolyon Bonapart kadar zeki.
 

William Goldstraw, Britanya?daki şehir ve kasabaların hemen hepsini biliyor. Yaşıtları yoldaki rengârenk otomobillere bakarken, o plakalara bakıp onları ezberliyor.

Dâhi çocuğun annesi Lynn Goldstraw (45), ?William bir şey gördüğünde onu asla unutmuyor? dedi. Annesi ayrıca küçük William?ın otomobilin arkasında oturup, eline geçirdiği bir harita ile yolu izlediğini, kasaba ve şehirleri ezbere bildiğini söyledi. Küçük William daha şimdiden tarihleri anlıyor, saati söylüyor, yabancı çocuk programlarını TV?den izleyerek Çince ve İspanyolca konuşabiliyor. William Goldstraw, sadece ait oldukları toplumun yüzde 98?inden daha zeki olan kişilerin dahil olabildiği MENSA?nın en küçük üyesi olarak da şimdiden tarihe geçti.

Bu haber toplam 1556 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Yorum eklemek için üye girişi yapmalısınız.
 
 
 
 
 
 
 
 
GeriYukarı
Ufuk SÖYLEMEZ
 
 
Yükleniyor...