BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,83
ALTIN 2.416,78
HABER /  GÜNCEL

Üç kadın böyle katledildi

Biri chat kurbanı, biri ayrlığı kabul etmediği için biri de yaşanılan tartışma sonucu öldürüldü.

Abone ol

Dün Türkiye'nin üç ilinde üç ayrı kadın korkunç bir şekilde katledildi. Onların yaşamları, yaşadıkları yer farklı olsa da kaderleri aynı noktada birleşti.

Onların üçü de 'eş kurbanı' oldu...

CHAT YAPAN KARISINI KALBİNDEN BIÇAKLADI

Samsun'da teknisyen Ahmet Candan, internette chat yapan eşi Birsen Candan'ı kendisini aldattığı şüphesiyle defalarca bıçakladı. Bıçağın sapı kırılınca ikinci bıçağı alıp kalbine sapladı.

Samsun'un İlkadımİlçesi'nde, Canik İlçeMilli Eğitim Müdürlüğü'nde teknisyen olarak çalışan 2 çocuk babası Ahmet Candan, sürekli internette chat yapan eşi Birsen Candan'ı, kendisini aldattığından şüphelenerek takibe aldı. Candan dün saat 01.00 sıralarında eşini yine chat yaparken yakalayınca ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine mutfaktan bıçak alan Ahmet Candan eşine vurmaya başladı. Bıçağın kadının vücudunda kırılması üzerine, ikinci bir bıçak daha alarak vurmaya devameden Ahmet Candan, bıçağı eşinin kalbine saplayıp bıraktı. Kavganın büyük bölümünü izleyen ve gözleri önünde babası tarafından annesi bıçaklanan 12 yaşındaki C.C., korku içinde evden çıkarak yaklaşık 50metre ileride bulunan Çiftlik Polis Noktası'na gidip, "Babamannemi bıçakladı" dedi. Kısa sürede eve gelen polislere kapıyı Ahmet Candan açtı. İlk belirlemelere göre göğüs hizasında 12 bıçak yarası bulunan ve kanlar içinde yatan kadına sağlık ekipleri müdahale etti ancak kurtaramadı. Ahmet Candan gözaltına alınırken polise verdiği ilk ifadesinde, eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü söyledi. Polis bilgisayar kasasına el koyarken, Birsen Candan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

SEVGİLİSİNİN BOĞAZINI KESİP KARAKOLA GİTTİ

Tekirdağ Çorlu'da Özlem Üstün (35) ile işsiz olan 50 yaşındaki evli Sezgin Tumba, bir yakınlarının evinde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Tumba, çekmeceden aldığı makası Üstün'ün boğazına sapladı. Üstün'ün başında bir süre ölmesini bekleyen Tumba, daha sonra Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, "Sevgilimi öldürdüm. Alın anahtarı bakın" diyerek teslim oldu. Tumba'nın ifadesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Özlem Üstün'ün cesedi ile karşılaştı.

EŞİNİ ÖLDÜREN KOCA KAÇAMADI

Adana'da başka bir kadınla evleneceği için boşanmaya yanaşmayan eşi 2 çocuk annesi 26 yaşındaki Özlem Dağlıoğlu'nu tabancayla öldürdükten sonra kaçan 36 yaşındaki Burak Dağlıoğlu, gizlendiği çiftlik evinde polisle girdiği silahlı çatışma sonucu yakalandı. Katil zanlısı koca Dağlıoğlu, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede 'eşini öldürmek ve polis memurlarını öldürmeye teşebbüs' suçlarından tutuklandı..