BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,40
HABER /  SEÇİM

Üç aylıklarını Başbakan Erdoğan’a gönderdiler

Kırşehir’de bedensel engelliler biriktirdikleri harçlıklarını ve üç aylıklarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek için gönderdi.

Abone ol

Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Servet Avkapan, "Bizlere verilen desteklere kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Allah Başbakanmızın yolunu açık etsin" dedi.

Kırşehir’de Bedensel Engelliler Derneği üyeleri bir araya aileleri ile birlikte gelerek Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak adına biriktirdikleri harçlıklarını ve üç aylıklarını Ziraat Bankasında açılan hesaba yatırdı.

"EVLERİMİZDEN ÇOCUKLARIMIZI ÇIKARAMIYORDUK"
Çocuklarına daha önceleri devlet tarafından sahiplenilmediği için evlerinden bile çıkaramadıklarını anlatan engelli annesi Meliha Ülger, ”Allah Recep Tayyip Erdoğan’dan razı olsun. O gelmeden önce çocuklarımız bodrumlara bağlanıyordu, evlerden dışarı çıkarılmıyordu. Ben onlara çok üzülüyordum. Allah da benim başıma verdi. Tayyip Erdoğan bizlere destek oldu maaşa bağladı. Yaşlılara, hastalara, kimsesizlere, engellilere bakıcı oldu” dedi.

engelli.20140801142427.jpg

ÜVEY EVLATLIKTAN ÖZ EVLATLIĞA GEÇTİK
Engelli Demet Şenlik ve Bülent Yıldız, “2003 yılında trafik kazası geçirdim. Bu hükümetten öncesini de sonrasını da biliyorum. Engellilere bu hükümet kadar destek olan bir hükümet olmadı. Bizler de arkadaşlarımızla beraber üç aylıklarımızdan artırdıklarımızla beraber Başbakanımıza destek olmak için böyle bir şey yaptık. 40 yaşımdan sonra kamu kurumunda istihdam edildim. On yıl öncesinde sokağa çıkacak halimiz yoktu. Üvey evlatlıktan öz evlatlığa geçtik” şeklinde konuştu.

Yapılan bağışları ve verilen destekler konusunda engelli üyelerinin kendilerine müracaat ettiğini söyleyen Dernek Başkanı Servet Avkapan, yapılan bağışların Başbakanın kendisine verilen desteği bilmesi açısından önemli olduğunu söyledi.