BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

U2 konseri için geri sayım başladı

İstanbul, tarihinin en büyük stadyum konserini verecek olan dünyaca ünlü rock grubu U2 için hazırlıklar sürüyor.

Abone ol

360º Tour" kapsamında İstanbul'a gelecek olan İrlandalı efsanevi rock grubu U2'nun 6 Eylül Pazartesi akşamı sahne alacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Türkiye tarihinin en büyük stadyum konserine imza atacak olan grubun konseri içi şu ana kadar 65 TIR dolusu malzeme İstanbul'a geldi. 55 TIR'ın daha grubun bu geceki Atina konserinin ardından İstanbul'a doğru yola çıkacağı öğrenildi. Konser alanındaki çalışmalar hummalı bir şekilde sürerken, özellikle sahne dekorasyon işleminde sona gelindi.

55 tır yolda

Proje koordinatörü Orçun Eyder, "Hazırlıkların üçüncü günündeyiz. İlk gün yurtdışından gelen TIR'ların Rusya ve Ukrayna'da takılmasından dolayı aksaklık yaşadık. Şu an her şey takviminde olduğu gibi ilerliyor. Sahne kurulumunda sona yaklaştık. 65 TIR geldi. 55 TIR'ın daha gelmesini bekliyoruz" dedi.

70 bin kişi bekleniyor

Bilet satışlarının çok iyi gittiğini de belirten Eyder, özellikle son günlerde talebin çok arttığını ifade etti. Eyder, biletlerin 50-75 TL'den satıldığını ve konsere en az 70 bin kişi beklediklerinin de altını çizdi.