BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Twitter'ın rakibi AKPitter deşifre oldu!

Twitter'a alternatif olarak ortaya çıkan ve AK Partililer'in olduğu iddia edilen AKPitter sitesi meğer bir çapulcuya aitmiş!

Abone ol

İNTERNETHABER.COM (ÖZEL İÇERİK) - AK Partili bir isim tarafından kurulduğu ve AK Partililer'in Twitter'a alternatif olsun diye tercih ettiği iddia edilen AKPitter sitesi ile ilgili yeni bir idda daha gündeme geldi. Sosyal paylaşım sitesi AKPitter'in kurucusu aslında bir çapulcuymuş...

Twitter'da yalan haberleri ve iddiaları bularak deşifre eden "SosyalMedyaYalanları" isimli hesabın iddiasına göre sitenin sahibi kendini çapulcu olarak tanımlayan Cahit Eyigünlü. Hesap Twitter'dan paylaştığı bir fotoğrafla sitenin gerçek sahibini deşifre etti. 

AYNI ŞİFREYİ KULLANMAYIN!

SosyalMedyaYalanları isimli hesap Twitter kullanıcılarını şifreler konusunda uyarmayı da ihmal etmedi.

SosyalMedyaYalanları @vallayalan 

akpitter.com'a üye olanlar derhal diğer siteler ile olan şfirelerini değiştirsinler. Aynı şifreleriniz ile hesaplarını çalınabilir.


İşte SosyalMedyaYalanları hesabının Twitter'dan paylaştığı o fotoğraf:

ak.jpg 

SİTE GERÇEKTE KİMİN?

Sitenin sahibi olduğunu söyleyen Tahsin Çetinkaya, İnternethaber'i arayarak, Twitter'da AKPitter'le ilgili yazılanların doğruyu yansıtmadığını söyledi. AKPitter sitesinin kendisine ait olduğunu vurgulayan Çetinkaya, site ile ilgili manipülasyon yapıldığını iddia etti.