BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.407,74
HABER /  MEDYA

Twitter'da Osman Gökçek rüzgarı

Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, koordinatörlüğünü yaptığı Beyaz TV'de yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı savundu.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, koordinatörlüğünü yaptığı Beyaz TV'ye çıktı, twitter sallandı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili "Atatürk'ün ruhu terk ediliyor" eleştirilerinin anlamsız olduğunu söyleyen Osman Gökçek "Herkesin samimi olması lazım. Bu ülkede Atatürk'e saygısızlık yapanlar var ise üzülerek söylüyorum CHP'liler yapmıştır" diye konuştu.

Osman Gökçek, “Erkan Tan ile Tartışalım" programında gazeteci-yazar Hüseyin Kocabıyık ile birlikte Türkiye gündeminin yanı sıra siyasette öne çıkan gelişmeleri de değerlendirdi. Osman Gökçek, yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili "Atatürk'ün ruhu terk ediliyor" eleştirilerinin anlamsız olduğunu ifade ederek, "Herkesin samimi olması lazım. Bu ülkede Atatürk'e saygısızlık yapanlar var ise üzülerek söylüyorum CHP'liler yapmıştır" dedi.

ULUSLARARASI ALGI OPERASYONU

Programda yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı üzerinden uluslararası bir algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını söyleyen Gökçek, Erdoğan lüks içerisinde diyerek iç karışıklık çıkarılmaya çalışılabileceğini iddia etti. Gezi Parkı örneklerinin de verildiği programda Gökçek, ABD'de daha yüksek maliyetlerle kamu binalarının yapıldığını söyledi.

SOSYAL MEDYADA GÖKÇEK RÜZGARI

Gökçek'in yayında olduğu sırada sosyal medyadan da “Osman Gökçek aynı babası gibi konuşuyor. Osman Gökçek senin tarihten zırnık kadar haberin yok.. Duayen tarihçi Osman Gökçek” şeklinde mesajlar yağdı.