BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.311,51
GÜNCEL

Twitterda herkes onu arıyordu! Bakın o küçük kız kim çıktı

Twittera düşen bir video görüntü izleyenin tüylerini diken diken etti. Küçük bir kız su borusundan yapılmış uyduruk protezlerle yürümeye çalışıyordu. Kızın kim olduğu merak konusu oldu. Meğer işte sarsıcı görüntüdeki küçük kız.

Dün sosyal medyaya düşen bir görüntü izleyen herkesin yüreğini sızlattı. Protez uzmanı Mehmet Zeki Çulcu "Bu küçük kızı arıyorum eğer onu bulabilirsem, protezlerini ücretsiz uygulayacağım. Onu bulabilmem için retweet yapar mısın lütfen?' satırları ile görüntüyü paylaştı. Kısa sürede redweet rekoru kıran küçük kızı herkes aramaya başladı.

SU BORUSUNDAN BACAK : Yoksulluk içindeki küçük kızın iki bacağı yoktu. Yürüyebilmek için bir plastik su borusu ile protez uydurulmuştu. Su borusunun altında ise ton balığı kutusu vardı.

BAKIN KİMMİŞ: Küçük kızın kimliği merak konusu oldu ve kısa süre sonra kim olduğu tespit edildi. Küçük kız Suriyeliydi. Halep kırsalında yaşayan ailesi 5 ay önce Esed'in zulmünden kaçarak Kefer Lusin mıntıkasında bir çadıra sığınmıştı. Kızın ismi Maya ve daha 7 yaşında...

BABASININ DA BACAKLARI YOK: Küçük kız gibi babası da aynı durumda. 33 yaşındaki Muhammed Ali Marey 'in doğuştan bacakları olmadığı ve su borusundan yaptıkları ayaklarla yürüdükleri ortaya çıktı.

Sitene Ekle