BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.306,06
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Twitter'a devrim niteliğinde bir yenilik geliyor

Twitter kullanıcıların en büyük şikayetlerinden biri olan, atılan tweetler için düzenleme seçeneğinin olmaması, Twitter CEO’su Jack Dorsey’i harekete geçirdi. Twitter'da atılan tweetler artık düzenlenebilecek.

Abone ol

Yeni Delhi’de yapılan etkinlikte Twitter kullanıcıların en büyük şikayetlerinden biri olan, atılan tweetler için düzenleme seçeneği hakkında Dorsey “Bir süredir bu konu üzerinde biz de düşünüyoruz ve bu özelliği getirmeyi planlıyoruz fakat şu an acele etmiyoruz” dedi. Bu tarz mükemmeliyetçi bir yaklaşım anlaşılabilir fakat artık bu özellik gelecek dedikten sonra bu yoldan dönüş olmayacağı kesin. Birçok kullanıcı Twitter kurulduğundan bu yana bu özelliğin olması gerektiğini söylüyordu zaten.

Dorsey, “Birçok insan düzenleme butonunun gelmesini istiyor çünkü yazım hatası veya yanlış URL gibi hatalar yapabiliyorlar” dedi. Ayrıca atılan eski tweetlerin de düzenlenebileceğini de söyledi.

Dorsey, atılan bir tweet’i tamamen değiştirme ihtimaline karşı Twitter’ın sınırsız bir düzenleme istemediğini de ekledi. Öyle ya da böyle gelecek olan düzenleme özelliğinden tek beklenilen çok uzun süre bekletmemesi.