BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42
HABER /  GÜNCEL

Twitter fenomeni Fuat Avni kim çıktı?

Twitter'da fenomen haline gelen ve asıl kimliği merak edilen @Fuatavni hesabının bir cemaat yazarının yönettiği öne sürüldü.

Abone ol

AK Partililer, paylaştığı mesajlarla twitter'da fenomen haline gelen @fuatavni hesabını kimin kullandığını merak ediyor. Fuatavni'nin Zaman Gazetesi yazarı olduğu iddia edildi.

Twitter'da uzun süredir kim olduğu merak edilen @fuatavni hesabıyla ilgili dün gece ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre @fuatavni Zaman Gazetesi'nden 1, 5 ay önce ayrılan gazeteci Kerim Gün'dü.

Bu iddia Twitter'ı karıştırdı! İddiayı ilk ortaya atan, AKP yanlısı kulis ve istihbarat bilgileri veren @yesiloperasyon adlı hesap oldu. @fuatavni'nin, Zaman Gazetesi yazarı Kerim Gün olduğu iddiasına dayanak olarak ise fuatavni@gmail.com adresinin yedek-doğrulama adresi olarak kerimgun@gmail.com adresinin verilmiş olması gösterildi.

@yesiloperasyon'dan sonra bu kez gazeteci Furkan Haykır aynı iddiayı dile getirdi. Haykır, Kerim Gün'ün fuatavni hesabını yönettiğini savundu.

GÜN YALANLADI

Gazeteci Kerim Gün'den ise jet cevap geldi. Kerim Gün, "AKP'lileri titreten @fuatavni hesabı ile kurulabilecek tek irtibatım twitter'dan takip eden 503 bin küsur kişiden biri olmaktır" diye yazdı.