BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,77
ALTIN 2.493,10
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Twitter açılıyor mu? Arınç'tan flaş açıklama

Mahkemenin verdiği karar üzerine açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, twitter tuttunlarını sevindirecek.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, mahkemenin twitter'ın açılması yönündeki kararını uygulayacaklarını açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gündemdeki konularla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bilindiği gibi bu sabah ANKARA 15. İdare Mahkemesi, sosyal paylaşım Twitter’a erişimin engellenmesine dair Telekominakasyon İletişim Başkanlığı (TİB) kararının yürütmesini durdurdu.

PEKİ TWİTTER AÇILACAK MI?

Peki mahkemenin verdiği bu kararı hükümet uygulayacak mı? Başbakan Yardımcısı Arınç'ın yaptığı tek cümlelik açıklama umut oldu.

Arınç, İdare Mahkemesi’nin twitter’ın kapatılmasını durdurma kararıyla ilgili olarak da “Mahkemenin verdiği kararı uygularız” diye konuştu.

NİĞDE SALDIRISI

Başbakan Yardımcısı gündemdeki diğer konuları da değerlendirdi. Niğde’deki saldırıyla ilgili “Akılları başlarından gitmiş, zombi hallerine gelmiş. Bizden birilerini öldürdükçe kendilerini adeta çok yukarlarda görüyorlar. Türk askerini öldürmenin görev olduğunu söyleyecek kadar insansızlıktan nasipsiz, bir yerlerde yetiştirilmiş, ellerine öldürmeleri için silah verilmiş” diyen Arınç, dün akşam Ümraniye’de yapılan saldırıyla ilgili olarak da “Bunların kimlikleri açığa çıktı, vermediler isimlerini ben de vermiyorum” dedi.

ALLAH CEZALARINI VERSİN

MİT’in olaya el koyduğunu belirten Arınç “Bunların özellikle bir kısmının Esad yanında muhaliflere karşı çatışan radikal unsurlar olduğunu söylüyorum. Allah cezalarını versin” dedi.

MAHKEMENİN TWİTTER KARARI

Arınç, İdare Mahkemesi’nin twitter’ın kapatılmasını durdurma kararıyla ilgili olarak da “Mahkemenin verdiği kararı uygularız” diye konuştu.