BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.492,17
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Renault Twingo 20 yıl sonra yenilendi!

Renault, 20 yıl önce üretime çıkardığı otomobili Twingo'nun yenilenen halini Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenecek.

Abone ol

Renault, 2014 Cenevre Otomobil Fuarı'nda ilk lansmanından yirmi yıl sonra yenilediği Twingo'yu tanıtıyor.

Renault açıklamasına göre, ayrıntılı bir dönüşümden geçen küçük şehir araçlarının üçüncü kuşağını tanıtan Renault, yeni Twingo'yu dört renk seçeneği ve yeniliklerle birlikte Cenevre Otomobil Fuarı'nda beğenilere sunuyor.

Yeni Twingo'nun lansmanına ek olarak, Renault küçük araç sınıfındaki diğer yeni gelişmeleri sunmak ve markanın spor araçlar, elektrikli araçlar ve motor yenilikleri dünyası gibi yoğun uzmanlık sahibi olduğu alanların bazılarına odaklanmak için 2014 Cenevre Otomobil Fuarını seçti.

Yeni Twingo, arka kısımdaki motorun konumlandırılmasıyla daha çevik olması ve 8.65 metrelik bir dönüş çapına sahip olmasıyla dikkati çekiyor. Ayrıca beş kapılı mimarisi, akıllı yükleme çözümleri, tamamen düz zemini ve 2.20 metrelik maksimum yük uzunluğu nedeniyle öne çıkan Yeni Twingo'nun, ileri görüş alanı ve yüksek sürüş pozisyonu da, yoğun alanlarda araç kullanılırken önem kazanıyor.

Açıklamaya göre, Renault 5 Turbo ve Twingo'nun mirasından esinlenen Yeni Twingo, internet bağlantısına ve iki multimedya sistemine sahip tek şehir aracı olarak göze çarpıyor.

RENAULT'UN SINIRLI SAYIDAKİ SPOR MODELİ DE İLK KEZ SERGİLENİYOR

Renault'un Cenevre Otomobil Fuarı'nda ilk kez sergilenecek olan modelleri arasında, Clio R.S. 200 EDC Monaco GP, Flexi Charger ve Yeni Energy dCi 160 Twin Turbo da yer alıyor.

Renault, sınırlı sayıda satışa sunulacak modeli Clio R.S. 200 EDC Monaco GP ile spor ve rafine bir müşteri kitlesini hedefliyor. Siyah tavanı, siyah dış kaplaması, inci beyaz ya da platin gri metalik kaplaması (pazara bağlı olarak) ve zengin donanıma sahip kabiniyle ilk bakışta göze çarpıyor.

Renault elektrikli araçlar ürün gamında ise Flexi Charger'ı sunuyor. Bu şarj kablosu ZOE'yi klasik ev prizinde şarj etmeyi sağlıyor. Renault aynı zamanda daha az yol yapan sürücüler için ayda 49 avrodan başlayan fiyatlarla Yeni Z.E. Access batarya kira planı Z.E. Access'i öneriyor.