BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  GÜNCEL

TVlerin yeni frekansları tıklayın

TV'lerin frekansları değişiyor. TÜRKSAT, yeni frekans listesini yayınladı. İndirmek için TIKLAYIN

Abone ol

Bozuk havalarda görüntü kaybı sona erecek. Türk kanalları dünyanın en uzak bölgelerinde dahi 90 cm'lik antenle izlenebilecek. Yerel kanallar paket programlarla yüksek maliyetlerden kurtulma imkanına kavuşacak.

Yüksek çözünürlüklü HD yayını yarın başlıyor. Yeni uygulamayla birlikte TÜRKSAT uydularındaki bütün TV kanalları AB standartlarında yüksek kalitede olacak. Hava koşullarındaki değişikliklerden görüntüler etkilenmeyecek. Paket yayın sistemine geçilerek yerel ve bölgesel kanalların alt yapı maliyetleri azalacak.

Dikkat! TV'lerin frekansları 27
Ekim'den itibaren değişiyor!

TÜRKSAT uyduları üzerinden
yayın yapan radyo ve televizyonların
frekanslarında yeni düzenlemeye
gidiliyor. Düzenlemeyle, Türkiye'de
dijital yayıncılığın bir adım ötesine
geçilecek.

Yeni frekans listesi için
TIKLAYIN
İzleyicilerin TÜRKSAT üzerinden televizyon izleyebilmesi için otomatik tarama işleminin TÜRKSAT prom kanalından yapılması gerekiyor. Bu arada Kanal aramayı anlatan bilgilendirme filminin televizyonlarda yayınlanacak. 

Bu arada bölgesel ve yerel kanalların uydu üzerinden yayın için TÜRKSAT'a ödedikleri ücrette herhangi bir değişiklik olmayacak. Bu konuda sadece kanallardan düşük miktarda uplink maliyetine katılım ücreti alınacak.

Yeni sistemle birlikte Türk kanallarının Çin, Kazakistan, Kuzey Afrika ülkelerinde dahi Türkiye'deki kadar kaliteli görüntüyle izlenebilecek.