BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

TV'de tanışıp evlenen çiftin feci sonu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde ağır koku üzerine polislerin kapıyı kırarak girdikleri evde, yaşlı çift boğazları kesilerek öldürülmüş halde bulundu...

Abone ol

Mehmetçik Mahallesi Başak Apartmanındaki Mustafa Aktaş (72) ile Fidan Aktaş (52) çiftinin evinden gelen ağır koku üzerine komşuları durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen ve zilini çaldıkları kapının açılmaması üzerine kapıyı kırarak içeri giren ekipler, Mustafa Aktaş'ı salonda, Fidan Aktaş'ı ise yatak odasında boğazları kesilmiş halde buldu. 112 Acil Servis ekiplerince yapılan kontrollerde çiftin öldüğü belirlendi. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından yaşlı çiftin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

2 yıl önce bir televizyondaki evlenme programında tanışarak evlenen çiftin evinin dağınık olduğu tespit eden polis ekipleri, cinayetin hırsızlık amacıyla işlenmiş olabileceği şüphesi üzerinde duruyor.

Ayrıca 4 gün önce hırsızlık yaptığı iddiasıyla girdiği cezaevinden çıkan Fidan Aktaş'ın oğlu F.E'nin de ifadesinin alınması için arandığı bildirildi. Mustafa Aktaş'ın kızı E.K'nın da babasından 4 gündür haber alamadığı belirtildi.