BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tuzla’dan Anadolu’ya Ortak Akıl Oluşturuyoruz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Karabüklüler Gecesi’nde yaptığı konuşmada “Tuzla’dan Anadolu’ya programıyla birlik ve beraberliği, Tuzla’mızın geleceğini birlikte oluşturmanın, ortak akıl oluşturmanın önemli projelerinden biri olduğunun altını çiz

Abone ol

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Karabüklüler Gecesi’nde yaptığı konuşmada “Tuzla’dan Anadolu’ya programıyla birlik ve beraberliği, Tuzla’mızın geleceğini birlikte oluşturmanın, ortak akıl oluşturmanın önemli projelerinden biri olduğunun altını çiziyorum” mesajı verdi.
Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler, Karabüklüler Gecesi ile devam etti. Tuzla Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı’nda düzenlenen Karabüklüler Gecesi’ne Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Mehmet Çelikel ve Turgut Özcan, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ile Karabüklüler katıldı. Karabük yemeklerinin tanıtıldığı gecede, halk oyunları ilgiyle takip edildi. Karabüklüler Gecesi, tarafından canlı yayınlandı.

Başkan Yazıcı’dan Ortak Akıl Vurgusu
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gecede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Yazıcı, “Tuzla’dan Anadolu’ya programıyla birlik ve beraberliği, Tuzla’mızın geleceğini birlikte oluşturmanın, ortak akıl oluşturmanın önemli projelerinden biri olduğunun altını çiziyorum. Biz burada mekanlar sağlıyoruz ama bu işte bizi Tuzla ortak paydasında birleştiren, bizi bir araya getiren bütün dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum.  Sivil toplum kuruluşlarının bir çok faydası vardır ama bunlardan bir tanesi öncelikle kendi nesillerimizin, kendi çocuklarımızın geleceğe aktarılacak olan gelenek ve göreneklerimizi yaşatmalarıdır. Karabüklüler geleneklerini yaşattıkları dernekte birlikteliği sağlamışlar ve Tuzla’ya da sahip çıkıyorlar.” dedi.