BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,75
ALTIN 2.502,12
HABER /  GÜNCEL

Tuzla'daki seri katilin gizli deposu bulundu!

İsanbul Tuzla'da tarih öğretmenini öldürüp kayıplara karışan seri katilin gizli bir depo kiraladığı ortaya çıktı. Polis depoda arama yapıyor.

Abone ol

İstanbul Tuzla'da evinin yakınlarında bulunan iki çocuk annesi kayıp tarih öğretmenini öldürdüğü iddia edilen şüpheli Atalay Filiz'in yakalanması için emniyetin çalışmaları devam ediyor.

Atalay Filiz'in 2014'te Hadımköy'de kiraladığı depoda polis ekipleri inceleme yapıyor.

GİZLİ BİR DEPO KİRALAMIŞ

Öğretmen Kayıkçı'yı öldürdüğü iddia edilen ve Ankara'da da 16 Eylül 2013'te o dönemki Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşı Elena Radchikova'nın öldürülmesi olayına karıştığı tespit edilen zanlı Atalay Filiz'in 2014'ün başında Hadımköy'de bir depo kiraladığı tespit edildi. Ve Atalay'ın deponun kirasını düzenli olarak ödediği ortaya çıktı.

POLİS DEPODA ARAMA YAPIYOR

Adrese giden cinayet büro amirliği ve olay yeri inceleme ekipleri depoda araştırma yapıyor. Şüphelinin depoyu ne zaman ve hangi kimlikle kiraladığı ve hangi amaçla kullandığı, yapılacak incelemeden sonra belli olacak.

3 İLDE EKİP KURULDU

Zanlıyı yakalamak için İstanbul, İzmir ve Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş şubeye bağlı polislerden özel ekip kuruldu.Şüphelinin yurt dışına kaçmasının önlenmesi için, Atalay Filiz'in fotoğrafı 81 ildeki emniyet müdürlüklerine ve sınır kapılarına asıldı.

KAMERA KAYITLARI İNCELENİYOR

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Fatma Kayıkçı'nın öldürülmesi olayıyla ilgili yürüttüğü soruşturma çerçevesinde güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek, zanlı Atalay Filiz'in olaydan sonra Kaynarca'ya minibüs ve otobüs kullanarak ulaştığını tespit etti.