BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.479,33
HABER /  DÜNYA

Tüyler ürperten cinayet

Adana’da bir berber, otomobilin içerisinde kafasına taşla vurulduktan sonra boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. <br/>Edinilen bilgiye...

Abone ol

Adana’da bir berber, otomobilin içerisinde kafasına taşla vurulduktan sonra boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu.
Edinilen bilgiye göre olay, saat 04.30 sıralarında merkez Yüreğir ilçesine bağlı Güzelevler Mahallesi Sümbül Caddesi’nde meydana geldi. DSİ’ye ait sulama kanalına bir araç düştüğü ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ekibi, kanal kenarında park halindeki otomobilin sürücüsünü boğazı kesilmiş halde buldu.
Bölgeye çağrılan sağlık ekibinin müdahale ettiği Emrah Coşkun’un (33) öldüğü anlaşıldı. Boğazı bıçakla kesildiği belirlenen Coşkun’un cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İlk otopside Coşkun’un önce kafasına taşla vurulduğu, daha sonra ise boğazının kesildiği anlaşıldı.
Levent Mahallesi’nde berberlik yapan ve iki çocuğu bulunan Emrah Coşkun’un kim tarafından, neden öldürüldüğünün belirlenmesi için polis çalışma başlattı. Zanlıyı yakalamak için polis, alınan ifadeler doğrultusunda şok baskınlar gerçekleştiriyor.
(İHA)