BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,54

Tuvalet kağıdı...

Donald Trump'ın son görüntüsünü izlediyseniz gözünüze takılmıştır. Koskoca Amerikan Başkanı, uçağın merdivenlerini çıkarken, paçasından bir tuvalet kağıdı çıkıyor.

Donald Trump'ın son görüntüsünü izlediyseniz gözünüze takılmıştır. Koskoca Amerikan Başkanı, uçağın merdivenlerini çıkarken, paçasından bir tuvalet kâğıdı çıkıyor. 

Trump her bir basamağı çıktıkça, tuvalet kâğıdı da bir o kadar dışarı çıkmaya başlıyor. En sonunda uçağa girerken, tuvalet kağıdı da yörüngeden kopan uzay mekiği gibi kopup ardında kalıyor.

Normal şartlarda şu söyleyeceklerimi hiç bir insan evladı için söylemem ama bu adam hak ettiği için söyleyeceğim.

Afedersiniz ama kıçındaki boklu peçeteden haberi olmayan böylesine sefil bir adam dünyaya kabadayılık yapmaya çalışıyor. Böyle zavallı biri, Türkiye'yi ekonomik suikastla teslim almaya çalıştı düşünebiliyor musunuz?

Ve bu adamın Suudi Arabistan Kralı Selman'ı tüm dünyanın gözü önünde hemen her gün rüsva ediyor.

Minnesota mitingindeki konuşmasında, Suudi Arabistan Kralı Selman ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını açıklayan Trump, Kral'a “Kusura bakma, acaba askeriye için ödemeni rica edebilir miyim?” dediğini ve açıktan para istediğini söylüyor. 

Kral, “Daha önce kimse benden para istemedi” karşılığını verince” Sayın Kral, ben sizden istiyorum. Sizi biz koruyoruz ve biz olmasak iki günde devrilir gidersiniz. Sizin uçaklarınızı bile biz koruyoruz” diyerek onları ezdiğini böbürlene böbürlene anlatıyor. 

İnsanın parasıyla rezil olması böyle bir şey olsa gerek.

Ülkenin anahtarını ABD'nin eline verirsen, seni işte böyle haraca bağlar. Üstelik bir tefeci gibi telefonda para istemeye başlar. "Biz olmazsak iki günde devrilirsiniz" diye meydan okur.

Bak güzel kardeşim!

Bize 17/25 Aralık ve 15 Temmuz'da Fetullah Gülen aracılığıyla yapılmak istenen tam da böyle bir şeydi. Ülkeyi tamamen ABD'ye teslim etmek ve onlar istediğinde istediği kadar para vermek. 

Yaşadığın bu ekonomik kriz, bir bedel!

Sen eğer diz çökseydin, bugün ne Casus Brunson'dan bahseden olurdu ne de dolar üzerinden ekonomik saldırı...Ama sen diz çökmediğin, ülkenin tabusunu teslim etmediğin için bu bedeli ödüyorsun. 

Yaşanan şu krizi küçümseyecek değilim, cidden ağır bir süreçten geçiyoruz. Ancak şunu da bilmeni isterim ki şayet ülkeyi teslim almayı başarabilmiş olsalar, şu an yaşadığın bu krize kriz demezdin.

Dikkatini çekerim!

Suudi Arabistan onların suyuna gitmesine rağmen, onların her dediğini harfi harfine yerine getirmesine rağmen ve daha da önemlisi dost olmasına rağmen böyle inek gibi sağılıyor. 

Şayet 17/25 Aralık ya da 15 Temmuz darbelerinden biri başarılı olmuş olsaydı ne olurdu biliyor musun?

Çevrene şöyle bir göz atarsan ne olacağını görebilirsin.

Libya gibi olurdun, Irak gibi Yemen, Suriye gibi olurdun. Paranla birlikte onurunu, şerefini, haysiyetini namusunu, canını ve ülkeni kaybetmiş olurdun!

Dedim ya, yaşanan krizi küçümsemiyorum. 

Hepimizi derinden zorlayacak bir kriz hem de. Ama bu kriz atlatılır, kaybedilen para tekrar kazanılır. 

Ama kaybedilen onur, haysiyet, namus ve can geri kazanılmıyor. Hele kaybedilmiş bir ülkeyi kazanmak hiç ama hiç kolay olmuyor. 

Paradan yana canın yandığı için bana kızdığını biliyorum. Kızmakta serbestsin ama sen yine de ayakların bu ülkenin topraklarına bastığı için, vatansız kalmadığın için şükretmeye bak!