BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.493,37
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Tutuklanan eski CHP'li vekil Eren Erdem cezaevinde

İstanbul'da "Silahlı terör örgütü içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçundan tutuklanan CHP eski Milletvekili Eren Erdem, Silivri Cezaevi'ne konuldu.

Abone ol

İstanbul'da "Silahlı terör örgütü içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçundan tutuklanan CHP eski Milletvekili Eren Erdem, Silivri Cezaevi'ne konuldu.

Ankara'da gözaltına alındıktan sonra İstanbul'da Çağlayan Adliyesi'nde 35'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan CHP eski Milletvekili Eren Erdem, "Silahlı terör örgütü içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek", "Gizli tanığı deşifre etmek" ve "Soruşturmanın gizliliğini ihlal" gerekçesiyle tutuklandı.

POLİSE AİT BİR OTOMOBİLLE SİLİVRİ CEZAEVİ'NE GETİRİLDİ

Erdem, tutuklanmasının ardından polise ait bir otomobille Silivri Cezaevi'ne getirildi. Erdem'in içinde bulunduğu otomobile 2 polis aracının da eşlik ettiği görüldü. Silivri Cezaevi önünde geniş güvenlik önlemleri alınırken, Erdem, saat 15.30 sıralarında cezaevine konuldu.