BIST 9.719
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.424,33
HABER /  MEDYA

Tutsak Elif Gülper Özdemir kimdir nereli Fahriye Evcen'in kopyası

Tutsak Elif Gülper Özdemir kimdir nereli kaç yaşında? Kanal D'nin yeni başlayan dizisi Tutsak'ta yer alacak olan ve Elif karakterine hayat veren Gülper Özdemir sevgilisi var mı? Gülper Özdemir instagram fotoğrafları ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak bu akşam 20:00'de başlıyor. İlk kez başrol oynayacak ve Tutsak Elif karakterine hayat verecen olan Gülper Özdemir kimdir nereli? Gülper Özdemir keşfedilme hikayesi ve tüm detaylar haberimizde.

Fragmanı yayınlandığı günden itibaren merakla beklenen Tutsak dizisi bu akşam başlıyor. Tutsak dizisinde Elif karakterine hayat verecek olan Gülper Özdemir hemen dikkatleri üzerine çekiyor. Fahriye Evcen'e olan benzerliğiyle adından söz ettiren Gülper Özdemir kimdir nereli?

Gülper Özdemir anne ve babası Sinoplu. Sinop'ta doğan Gülper Özdemir babasının işleri nedeniyle dünyayı geziyor. 16 yaşında ailesinden ayrılarak dünyayı gezmeye karar veren Gülper Özdemir bir gezisi sırasında keşfediliyor.

KEŞFEDİLME HİKAYESİ BOMBA

27 yaşında olan Gülper Özdemir, garsonluk yaptığı sırada bir fotoğrafçı tarafından fark ediliyor. Daha sonra fotoğrafları çekilen Gülper Özdemir, oyunculuk yapmaya karar veriyor. Fakat Gülper Özdemir sadece oyunculuk yapmakla yetinmiyor aynı zamanda işletme bölümünden mezun oluyor.

FAHRİYE EVCEN BENZERLİĞİ

Fahriye Evcen'e olan benzerliğiyle dikkat çeken Gülper Özdemir bu akşam yayınlanacak olan dizide ilk kez başrol oynuyor. İnstagram'ı sık kullanan isimlerden biri olan Gülper Özdemir'in sevgilisi yok.

REYTİNGLERDE KIYASIYA REKABET EDECEK

Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan ve Star Tv'nin favori dizisiyle mücadele edecek olan Tutsak'ın neler yapacağı merak ediliyor. İlerleyen zamanlarda Tutsak ve Dolunay'ın kıyasıya rekabetine şahit olacağız. 

İŞTE TUTSAK İLK BÖLÜM FRAGMANI