BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.435,70
HABER /  MEDYA

Tutsak birinci bölüm reyting sıralaması Dolunay ve EDHO'yu geçti mi?

Kanal D'nin dün akşam yeni dizisi Tutsak ekranlara geldi. Fragmanıyla büyük ilgi alan Tutsak izlenen bölüm reytinglerde nerede ye aldı? Güçlü rakiplerle mücadele eden Tutsak ve birinci bölüm özeti tüm detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

Tutsak birinci bölümüyle 19 Eylül akşamı yayınlandı. Kanal D'nin güçlü rakipler arasında servis ettiği Tutsak ilk bölümüyle reytinglerde kaçıncı sıradan yer aldı? 

Başrollerini Gülper Özdemir ile Pamir Pekin'in paylaştığı Tutsak dün ilk bölümüyle ekranlara geldi. Salı akşamları güçlü rakiplerle mücadele eden Tutsak ilk bölümüyle reytinglerde ne yaptı?

Yaz dizisi olarak başlayan Dolunay kış döneminde de Star Tv ekranlarında yer almaya devam ediyor. ATV'nin güçlü dizilerinden olan izlenme rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da Salı akşamları yayınlanıyor. Herkesin merak ettiği ise reyting sıralamasında kimin izlendiği oldu. Üstünde bir de senaryosuyla dikkat çeken Tutsak eklenince işler iyice kızıştı. Peki Tutsak reytinglere kaçıncı sıradan giriş yaptı?

TOTAL VE AB SIRALAMASI FARKLI

Tutsak birinci bölümüyle reytinglere güzel bir giriş yaptı. Elif'i tutsak eden Sadullah ve kaçış hikayesinin anlatıldığı Tutsak dün yayınlanan bölümüyle AB sıralamasında dördüncü TOTAL de ise beşinci oldu. Güçlü rakiplerinin önüne geçemeyen Tutsak, birinci bölüme göre reytinglerde ilk 10'a girmeyi başardı.

İKİNCİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kanal D'nin güvendiği yapımlardan biri olan Tutsak, birinci bölümün yayınlanmasının ardından yeni ikinci bölüm fragmanını da yayınladı. Herkesin merak ettiği ise Elif'in gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği oldu. İşte Tutsak ikinci bölüm fragmanı: