BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Türkiye’yi finale taşıdılar

17. Akdeniz oyunları kapsamında düzenlenen erkekler plaj voleybol müsabakalarında Murat Giginoğlu ve Selçuk Şekerci ikilisi Türkiye’yi final...

Abone ol

17. Akdeniz oyunları kapsamında düzenlenen erkekler plaj voleybol müsabakalarında Murat Giginoğlu ve Selçuk Şekerci ikilisi Türkiye’yi finale taşıdı.
Yarı final karşılaşmasında Fransız Yannick Salvetti ve Jean Baptise Daguerre ile karşılaşan milliler ilk seti 21-12 ikinci seti ise 23-21 alarak finale yükseldi. Milli sporcular finalde ise İtalya İspanya mücadelesinin galibi ile karşılaşacak.
Müsabaka sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sporcular, seyirci avantajını en iyi şekilde kullandıklarını ifade ettiler.
Murat Gigiloğlu çok güzel bir organizasyonda bulunduklarını belirterek, "Finale kaldık, çok mutluyuz. Bizleri destekleyen Mersin halkına çok teşekkür ediyoruz. Yarın tüm gücümüzle savaşacağız. Finalde karşımızda iyi bir takım var. Fakat bizde finale çıkarak iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız ve umarım kazanacağız" dedi.
Amaçlarının altın madalyaya sahip olmak olduğunu söyleyen Selçuk Şekerci ise, “Burada bize çok güzel bir destek var. Destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Yarın altını almak istiyoruz” şeklinde konuştu.