BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,73
ALTIN 2.485,97
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Türkiye'nin yıldızları Kızılay için söyleyecek!

29 Mayıs Pazar akşamı, saat 19:30'dan itibaren Türkiye'nin En Sevilen Sanatçıları Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda Türk Kızılayı yararına dev bir konserde buluşuyor.

Abone ol

Açılışı konuşmasını Türk Müziğinin dev ismi Orhan Gencebay'ın yapacağı konserde Cenk Eren, İrem Derici, Serdar Ortaç, Soner Sarıkabadayı ve Serkan Kaya, en güzel şarkılarını Türk Kızılayı için söylüyor.

Türkiye'nin En Sevilen yıldızlarının sahne alacağı bu konserde, sahnedeki sanatçılara İskender Paydaş ve Orkestrası eşlik ederken, Diriliş isimli eser ve 14 dansçısıyla Adil Şan izleyenlerine muhteşem bir gösteri sunuyor.

NİLÜFER VE SEZEN AKSU'NUN KOSTÜMLERİ SATILACAK

Türk Pop müziğinin dev isimleri Sezen Aksu ve Nilüfer'in de sahne kıyafetlerinin açık artırmayla satışa çıkartılacağı konserde, bu elbiselerin gelirleri de Kızılay'a aktarılacak. Proje kendilerine sunulduğunda hiç bir tereddüte düşmeden elbiselerini bağışlayan Sezen Aksu ve Nilüfer Kızılay'a ve çalışmalarına böyle bir destek vermekten mutlu olduklarını dile getirdiler.

Projeyi gündeme getiren Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, konserde sahne alacak sanatçıların ve katkıda bulunan Sezen Aksu, Orhan Gencebay ve Nilüfer'in yaklaşımlarının, Kızılay konusunda olduğunu düşündükleri hassasiyetin gerçek bir isbatı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en sevilen sanatçılarının Türk Kızılay'ı ile birlikte olduğunu, gönülden ve varlıklarıyla destek verdiklerini görmekten son derece onur duyduklarını dile getiren Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, gençlerle bu tip buluşmaları çoğaltmayı planladıklarını, bu buluşmalarla hem Türk Kızılayı'na kaynak yaratılacağının hem de Türk Kızılayı'nın gülen yüzünü göstereceklerinin altını çizdi.

Birbirinden ünlü 7 ismin sahne alacağı ve Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunu üstlendiği bu dev organizasyonun biletleri, Biletix.com'dan satışa sunuldu.

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı'nın bir projesi olan ve organizasyonu İyi İşler tarafından gerçekleştirilecek konserin gelirinin tümü Türk Kızılayı'na aktarılacak.