BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,70
HABER /  GÜNCEL

Türkiye'nin her yerinde aranıyordu o dolandırıcı yakalandı

TÜRKİYE'nin her yerinde aranan Cüneyt D.isimli dolandırıcı yakalandı. Her yerde aranan ve insanlara uyku hapıyla yiyecek veren dolandırıcı Mersin'de ortaya çıktı. Bir dağ evinde kalan dolandırıcı büyük operasyonla yakalandı.

Abone ol

17 yaşında yine hırsızlık suçundan cezaevine giren ve 20 yıl sonra çıkan Cüneyt D. isimli dolandırıcı her yerde aranıyordu. Yiyecekle insanları uyutan ve paralarını çalan Cüneyt D.Mersin'de yakalandı.

Hakkında dolandırıcılık, yan kesicilik suçları bulunan Cüneyt D. isimli 37 yaşındaki adam her yerde aranıyordu. Kendinin avukat olduğunu söyleyen ve kurbanlarına sizi tanıyorum imajı veren Cüneyt D.televizyondan izleyince arandığını anlıyor ve Mersin'e kaçıyor.

HER YERDE ARANIYORDU MERSİN'DE ORTAYA ÇIKTI

Mersin'de ortaya çıkan 37 yaşındaki Cüneyt bir bağ evinde yakalandı. Kendisinin hapishanedeyken mali müşavirlik okuduğunu ve  iş bulamadığı için böyle bir yola başvurduğunu söyleyen 37 yaşındaki dolandırıcı büyük operasyonla yakalandı. 

Böyle dolandırıcılık yöntemi görülmedi önce kayısı veriyor sonra da... Skandal!

 YİYECEKLE BAYILTIYOR

Kurbanlarının yanına yaklaşan ve kendisinin tanıdık olduğunu ve genellikle muhtar çocuğu olduğunu tanıtan Cüneyt, yakalandıktan sonra tutuklandı.

Arandığını öğrendikten sonra imaj değişikliğine giden Cüneyt'in saçlarını ve sakallarını kestiği görüldü.