BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.505,90
HABER /  DÜNYA

Türkiye’nin en iyi YGS-LYS Tercih Robotu ile 2013 Tercih Danışmanlığı Tanıtıldı!

Türkiye’nin en iyi YGS-LYS Tercih Robotu ile 2013 Tercih Danışmanlığı Tanıtıldı!

Abone ol

Kültür Dersaneleri ve Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile Üniversite sınavı sonuçlarının hızlı bir şekilde açıklanmasının ardından adayların tercih dönemine girdiği bu süreçte doğru tercih yapabilme ve karar verme aşamasında kendilerine yardımcı olacak Kültür Dersaneleri rehberlik uzmanları tarafından hazırlanmış Türkiye’nin en iyi tercih robotu sisteminin lansmanı yapıldı.

Kültür Dersaneleri Rehberlik Genel Koordinatörü Salim Ünsal’ ın yaptığı tercih süreci ve tercih robotu sunumu, 03.07.2013 Çarşamba günü saat 15.00’da (dün) Nişantaşı Üniversitesi Bayrampaşa Kampüsü’ nde gerçekleştirildi.

Birçok eğitim eğitim kurumunun katıldığı lansmana; dersaneler, devlet ve özel okullarının rehber öğretmenleri, Vakıf Üniversitelerinin kurumsal iletişim koordinatörleri ve Kültür Dersaneleri idarecilerine kadar geniş bir katılımla eğitim camiasını bir araya getirdi.

Tercih süreci ve robotu konferansının son bölümünde Kültür Dersanaleri Akademi ve Rehberlik Koordinatörü Salim Ünsal, tercih sürecinde üzerinde durulması gereken noktaları paylaşarak sıralama sırasının öneminden bahsetti. Ardından içerikleri Kültür Dersaneleri rehberlik uzmanları tarafından hazırlanan tercih robotu sisteminin özelliklerini paylaşan Ünsal, adayın puanına göre üniversite tercihinden bölüm seçimine, taban puanlardan okumak istenilen bölge ve şehirlere kadar tercihlerin pratik bir şekilde filtrelenebildiği tercih robotunun özelliklerinin kullanımına değinerek konuşmasını sonlandırdı.

(İHA)